Πως Δρα

Το κολλαγόνο αποτελεί τη βασική δομική πρωτεΐνη σε διάφορους συνδετικούς ιστούς του οργανισμού. Είναι η πρωτεΐνη με τη μεγαλύτερη ποσότητα στον οργανισμό (περίπου 30% του συνόλου των πρωτεϊνών). Γι` αυτό το λόγο, η έλλειψη του επηρεάζει όλους τους συνδετικούς ιστούς του οργανισμού. Απαντάται σε τένοντες, χόνδρους, οστά, δέρμα, αγγεία, μεσοσπονδύλιους δίσκους, μύες.

Υπάρχουν 28 τύποι κολλαγόνου. Κάθε ιστός έχει ποικιλία τύπων. Το κολλαγόνο τύπου Ι βρίσκεται κυρίως στο δέρμα. Λόγω της μεγάλης επιφάνειας του δέρματος, το κολλαγόνο τύπου Ι έχει και τη μεγαλύτερη ποσότητα μεταξύ όλων των τύπων.

Το κολλαγόνο τύπου ΙΙ βρίσκεται κυρίως στις αρθρώσεις, στο χόνδρινο ιστό. Η προσθήκη του στην τροφή αναπληρώνει τις ελλείψεις αλλά και διεγείρει το μεταβολισμό της άρθρωσης για την παραγωγή όλων των δομικών συστατικών που είναι απαραίτητα στη φυσιολογία της κίνησης.

Γιατί να δώσω ArthroVet Collagen στο ζώο μου;

Το ArthroVet Collagen είναι το μοναδικό κτηνιατρικό προϊόν με κολλαγόνο τύπου ΙΙ σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση. Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη που ο οργανισμός και παράγει αλλά και παίρνει από τις τροφές. Όμως, η ενίσχυση του οργανισμού με μεγάλη ποσότητα ενός προϊόντος υψηλής βιοδιαθεσιμότητας θα έχει γρήγορα οφέλη και σημαντικά αποτελέσματα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search