Βασικά Σημεία

  • Υδρολυμένο Κολλαγόνο τύπου ΙΙ ταχείας απορρόφησης
  • Συμπυκνωμένη μορφή με υψηλότατη συγκέντρωση
  • Καθαρή μορφή, χωρίς λιπαρά και υδατάνθρακες
  • 1 γραμμάριο έχει μόνο 3,5 kcal (θερμίδες)
  • Ουδέτερο σε γεύση και οσμή
Γιατί να δώσω ArthroVet Collagen στο ζώο μου;

Το ArthroVet Collagen είναι το μοναδικό κτηνιατρικό προϊόν με κολλαγόνο τύπου ΙΙ σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση. Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη που ο οργανισμός και παράγει αλλά και παίρνει από τις τροφές. Όμως, η ενίσχυση του οργανισμού με μεγάλη ποσότητα ενός προϊόντος υψηλής βιοδιαθεσιμότητας θα έχει γρήγορα οφέλη και σημαντικά αποτελέσματα.

Πότε να δώσω ArthroVet Collagen στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το ArthroVet Collagen σε ζώα με αρθροπάθειες, ώστε να τα βοηθήσουν να αναπλαστεί ο χόνδρος της άρθρωσης. Σημαντική βοήθεια προσφέρει και στα ζώα μέχρι ενός έτους που βρίσκονται στην ανάπτυξη και δημιουργούν το σκελετό τους. Το κολλαγόνο χρησιμοποιείται και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε τους χόνδρους, όπως ενίσχυση του χόνδρου των αυτιών, σε collapsus τραχείας κλπ.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολγία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Μπορώ να δίνω το ArthroVet Collagen συνεχώς;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search