Χρήσεις

Χρησιμοποιείται για την αναπλήρωση της έλλειψης κολλαγόνου από τον αρθρικό ιστό και τη διέγερση των χημικών διεργασιών στην άρθρωση. Κατ` επέκταση, αποτελεί ιδανική λύση τόσο για νεαρά ζώα που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης και της δημιουργίας συνδετικού ιστού, όσο και σε ενήλικα ζώα με εμφανή σημεία έλλειψης απαραίτητων συστατικών για την παραγωγή χόνδρου.

Γιατί να δώσω ArthroVet Collagen στο ζώο μου;

Το ArthroVet Collagen είναι το μοναδικό κτηνιατρικό προϊόν με κολλαγόνο τύπου ΙΙ σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση. Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη που ο οργανισμός και παράγει αλλά και παίρνει από τις τροφές. Όμως, η ενίσχυση του οργανισμού με μεγάλη ποσότητα ενός προϊόντος υψηλής βιοδιαθεσιμότητας θα έχει γρήγορα οφέλη και σημαντικά αποτελέσματα.

Πότε να δώσω ArthroVet Collagen στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το ArthroVet Collagen σε ζώα με αρθροπάθειες, ώστε να τα βοηθήσουν να αναπλαστεί ο χόνδρος της άρθρωσης. Σημαντική βοήθεια προσφέρει και στα ζώα μέχρι ενός έτους που βρίσκονται στην ανάπτυξη και δημιουργούν το σκελετό τους. Το κολλαγόνο χρησιμοποιείται και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε τους χόνδρους, όπως ενίσχυση του χόνδρου των αυτιών, σε collapsus τραχείας κλπ.

Μπορώ να δίνω το ArthroVet Collagen συνεχώς;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Ο κτηνίατρος σας θα εκτιμήσει την κατάσταση στην τακτική επανεξέταση. Σε αρθροπάθειες θα δείτε καλύτερη κίνηση του ζώου π.χ. θα ανεβαίνει ευκολότερα τις σκάλες ενώ σε περιπτώσεις άλλων παθήσεων, θα δείτε σταδιακά να μειώνονται τα συμπτώματα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search